stem hier op
de artiest van het jaar

De genomineerde artiesten zijn bekend! Voor de meeste categorieën beslist de jury wie wint, maar voor de categorie ‘Artiest van het jaar’ bepaal jij dat! Breng hieronder je stem uit en bepaal – samen met de rest van Nederland – wie de beste artiest van het jaar is. Je kunt eenmaal stemmen per ip-adres. De stembus sluit op donderdag 14 maart 19.00 uur. Tijdens het Zilveren Duif Gala hoor je wie de award ‘Artiest van het jaar’ wint! Mis het niet en koop snel je tickets voor deze bijzondere avond. Onderaan deze pagina vind je een directe link naar Events for Christ, waar de tickets te koop zijn.  

jouw stem telt!  

Welke artiest is volgens jou ‘Artiest van het jaar’?

Waarom stemde jij? (optioneel)

15 + 2 =

Tickets

De kaartverkoop voor de Zilveren Duif Awards in De Basiliek in Veenendaal is gestart! Het gala in De Basiliek in Veenendaal wordt weer een avondvullende show waar de beste christelijke muziek centraal staat, wat live gebeurt met veelkleurige artiesten

Stemmen

Voor de meeste categorieën beslist de jury wie wint, maar voor de categorie ‘Artiest van het jaar’ bepaal jij dat! Breng hieronder je stem uit en bepaal – samen met de rest van Nederland – wie de beste artiest van het jaar is.