Zilveren duif awards

Dé onderscheidingen voor christelijke muziek

Nominaties
Zilveren duif
2019

Nominaties 2019

De nominaties voor de Zilveren Duif Awards 2019 zijn bekend! De komende weken overlegt de vakjury over wie in de diverse categorieën de onderscheiding ontvangt. Het publiek kan dit jaar meebeslissen en haar stem uitbrengen in de categorie ‘Artiest van het jaar’. Op 14 maart worden tijdens het gala de winnaars bekend gemaakt.

Koop tickets

De kaartverkoop voor de Zilveren Duif Awards in De Basiliek in Veenendaal is gestart! Met het gala op 14 maart 2019 keren de Zilveren Duif Awards weer terug na een jaar van afwezigheid. Het gala in De Basiliek in Veenendaal wordt een avondvullende show waar de beste christelijke muziek centraal staat, wat live gebeurt met veelkleurige artiesten.

Inschrijven Zilveren Duif Awards

Na een verkennende periode worden de Zilveren Duif Awards op donderdag 14 maart 2019 weer uitgereikt. Het nominatietraject is op 1 september 2018 van start gegaan. Jong en oud, nieuw en ervaren talent krijgt de gelegenheid om hun muziek mee te laten dingen naar een Zilveren Duif Award.

Genomineerden per categorie

Artiest

van het jaar (publieksprijs)

Album

van het jaar

Lied van het jaar

Buma Cultuur Award

Componist

(liedschrijver) van het jaar

Nieuwe artiest

van het jaar

Producer

van het jaar

Samenwerking

van het jaar

pop- of rockalbum

van het jaar

Urban-Gospelalbum

van het jaar

Internationaal album

van het jaar

Worshipalbum

van het jaar

Kinderalbum

van het jaar

Zilveren duif Gala

14 maart 2019

Tickets

De kaartverkoop voor de Zilveren Duif Awards in De Basiliek in Veenendaal is gestart! Het gala in De Basiliek in Veenendaal wordt weer een avondvullende show waar de beste christelijke muziek centraal staat, wat live gebeurt met veelkleurige artiesten

Stemmen

Voor de meeste categorieën beslist de jury wie wint, maar voor de categorie ‘Artiest van het jaar’ bepaal jij dat! Breng hieronder je stem uit en bepaal – samen met de rest van Nederland – wie de beste artiest van het jaar is.

social media