Op donderdag 14 maart is het zover: het Zilveren Duif Gala! De 7e editie, maar dit jaar in een nieuw jasje! Wat kun je verwachten? Het gala zal een avondvullende show zijn waar topmuziek centraal staat. De locatie is De Basiliek in Veenendaal. Er zijn live acts, sprankelende presentatoren en natuurlijk: de uitreikingen! Onder het toeziend oog van duizenden geïnteresseerden mag jij misschien wel een Zilveren Duif in ontvangst nemen. Er zijn awards te winnen in diverse categorieën: van beste album tot beste lied. Een kroon op jouw werk… Noteer het gala dus alvast in je agenda!

De nominatiecommissie en jury
Natuurlijk laten wij jouw werk niet door ‘zomaar iemand’ beoordelen. Dit jaar bestaat de nominatiecommissie uit Ben Scholten, Leon van Steensel, Jan Dirk Kleijne, Harco Ploegman en Frank van der Gaag. Deze kenners hebben oog (en oor!) voor talent en maken een gedegen selectie uit het ingestuurde materiaal. Vervolgens beoordeelt de jury de selectie creaties. Zij beslissen uiteindelijk wie de Zilveren Duiven ontvangen. De jury bestaat uit professionals die hun sporen in de christelijke muziekwereld ruimschoots hebben verdiend: André Rouvoet, Pearl Jozefzoon, Irene Klein Haneveld, Henk van Steeg en Hans van Vuuren. Zowel de nominatiecommissie als de jury hebben een onafhankelijk beoordelingsvermogen. Op die manier weet je zeker dat jouw productie een eerlijke kans maakt.

Gratis inschrijven
Ben jij (of iemand die jij kent) een Zilveren Duif Award waard? Doe dan mee! We nodigen je van harte uit werk in te sturen. Inschrijven is gratis! Je betaalt pas een vergoeding (voor de promotie) als jouw werk genomineerd is. Check onze site voor meer informatie en de spelregels. Jouw inzending moet vóór 15 oktober bij ons binnen zijn. Het is ook mogelijk iemand anders op te geven voor nominatie. Let er wel op dat deze persoon akkoord moet zijn met de spelregels.